Feest op FESTIVITOS!

basisschool het Prisma 2de Graad

Het was een buitengewoon kosmisch feest ter ere van de 1000ste verjaardag van FESTIVITOS! Commandant Nugget stond klaar om ons mee te nemen op een onvergetelijk avontuur vol creativiteit en verbeeldingskracht.

🌟 Het doel 🌟

FESTIVITOS vierde bijna een millennium, en Commandant Nugget riep onze hulp in om het meest fantastische feest ooit te organiseren. Het doel was niet zomaar een feest, maar om de magie van kinderlijke verbeelding tot leven te brengen. Drie ervaren ruimtereizigers, Ode, Noa en Tibau, werden naar de aarde gestuurd om kinderen met een overvloed aan verbeelding te vinden. De opdracht: creëer feestende aliens die ons jubileumfeest onvergetelijk zouden maken!

🛸 Het avontuur 🛸

We bereidden ons voor op een intergalactisch avontuur! Samen boetseerden we buitenaardse wezens met plasticine en brachten ze tot leven in coole stopmotion filmpjes. Maar dat was niet alles – we werden ook uitgedaagd om onze eigen buitenaardse feestmuziek te componeren!

In ruimtepakken werden we regisseurs van onze eigen kosmische films en met een scala aan instrumenten en geluiden creëerden we samen een interstellaire symfonie die de aliens liet dansen en de ruimte deed schudden!

Kortom een zeer bedrijvige voormiddag.

#FESTIVITOS1000jaar #RuimteCreativiteit